HP 1810-24 Switch

HP 1810-24 SwitchA HP 1810-es szériája a HP OfficeCommando portfólió része, amely az olyan kisvállalkozásokat célozza meg, akik belépőszintű, ám jó teljesítményű adatátviteli kapcsolóra szeretnének beruházni. Segítségével megvalósítható a könnyen kezelhető web menedzsment, azok számára is, akik laikusak a területhez.

HP 1810-24 SwitchEz a fix konfigurációs modell Gigabit Ethernet és Fast Ethernet Layer 2 rétegeket használ a menedzsmenthez. Támogatja a QoS-t, és a webalapú kezelést. Összesen 26 porttal kapcsolható össze, 24 Ethernet LAN port, 2 Gigabit Ethernet réz port, és 22 Fast Ethernet port csatlakoztatható hozzá. Támogatja a legtöbb hálózati szabványt, teljesen kétoldalú eszköz, ami támogatja a VLAN-t , a porttükrözést, a sebességkorlátozást, a link-aggregációt, a 10G-t és a szétválási fa protokollt. 1000 MB/sec adatátviteli sebességre képes, a kapcsolási kapacitása 12.4 Gbit/ s. Nem támogatja a Poe-t (Power over Ethernet). 128 MB belső memóriával, és 8 MB Flash memóriával rendelkezik. Az SSH/SSL támogatásnak köszönhetően biztonságos adatátvitelt tesz lehetővé.

A széria jellemzője az alacsony energiafogyasztás, a legfejlettebb energiahatékonysági szabványokat alkalmazva, beleértve az Energy Efficient Ethernet (IEEE) és a tétlen port lekapcsolás funkciókkal. Halk működése és kialakítása miatt a kisebb irodákban is zavartalan munkavégzést tesz lehetővé. Áramfogyasztása 22 W, ezért üzemeltetése költséghatékony.  Rekeszbe helyezhető dizájnnal rendelkezik, és LED-es állapotjelzőkkel követhető nyomon működése. Egyszerű használata, költséghatékonysága miatt kezdő vállalkozások ideális választása.

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.