HP W2072a 20”-es LED monitor

HP W2072a 20-es LED monitorLED-es hátsó megvilágítású LCD monitor, amely a minőséget és a környezettudatosságot is szem előtt tartja, mindemellett költséghatékony megoldás a háztartások számára.

A monitor designja a modern, minimalista irányzatot képviseli, kialakítása rendkívül vékony. Kijelzője teljesen arzénmentes, LED-es hátsó világítása pedig higanymentes. Így az eszköz megfelel a kínai energiafelhasználási minősítésnek, azaz nem tartalmaz semmilyen arzénvegyületet. A monitor megjelenítése csillogásmentes.

HP W2072a 20”-es LED monitor20’’-es, azaz 50,8 cm-es képernyőjén natív 1600×900 képpontos felbontást produkál, mindezt 3 000 000:1 dinamikus kontrasztaránnyal és 5 ms-os ki-/bekapcsolási válaszidőt biztosító processzorral. Oldalaránya 16:9, így széles képernyőben csodálhatók a vibráló színek, és a nagyfelbontású filmek. Betekintési szöge vízszintesen 90°.

Egyszerű plug and play csatlakozásának köszönhetően telepítése egyszerű, kialakítása pedig helykímélő a beépített hangszórók miatt. A higanymentes hátsó LED megvilágítás kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos CCFL paneles monitorok, emellett a ki- és bekapcsolási idő is rövidebb. Így amellett, hogy környezettudatos és minőségi eszköz, takarékos is. Energiafogyasztására 20 W jellemző.

Megvesz: https://www.senetic.hu/product/B5M13AA

A monitor felhasználó által programozható, és lehetőség van nyelvválasztásra is. Fizikai biztonsági zár fogadásár alkalmas termék. A termékhez tartozékai egy VGA kábel, hangkábel, váltóáramú tápkábel. 1 éves korlátozott jótállással, amibe beletartozik az alkatrészek és a munkavégzés biztosítása is.

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.