HP MicroSvr Gen8 G1610T teszt

HP MicroSvr Gen8 G1610T tesztElsősorban az olyan kisebb méretű vállalkozásokat célozza meg a HP MicroSvr szériája, akik költséghatékony és minőségi alternatívát keresnek az első, belépőszintű szerverüknek.

Biztonság és gyorsaság az első lépésekhez

HP MicroSvr Gen8 G1610TA MicroServer széria újabb modelljei, mint a G1610T jelentős fejlődésen mentek át az előző darabokhoz képest: az addigi AMD-s processzorok helyett ugyanis már kétmagos Intel CPU-k kapnak benne helyet, ezáltal sokkal megbízhatóbb és gyorsabb munkát lehetővé téve. A gyorsaságot támogatja a memóriák célszerű, 1 x 2 GB-os kialakítása, és a maximálisan elérhető 16 GB belső memória. Tárhelyek terén sem lehet panaszra: a szerverhez maximum 4 darab, hagyományos SATA csatlakozású merevlemezt csatlakoztatni, amelyeken összesen 12 GB adat fér el. A szervergép fel van vértezve a modernebb USB portok ellen is: 2 darab USB 3.0 port garantálja az adatok gyors átvitelét, míg USB 2.0 portból 4 darab található rajta. Nagy előnye, hogy sokkal több operációs rendszerrel kompatibilis a G1610T, mint elődjei. Telepíthető rá Microsoft Windows Server, Red Hat Enterprise Linux (RHEL), SUSE Linux Enterprise Server (SLES), és VMWare is.

Csendes munka, kompakt kialakítás

Az eszközt kimondottan kisebb irodákba szánták, rendkívül csendes működése nem zavarja a napi munkafolyamatokat. A kompakt, kisméretű, ám letisztult dizájnt követő teste könnyen mobilizálható, így hamar lehet telepíteni az iroda egyik pontjából a másikba. Felhasználóbarát módon alapozza meg a vállalkozás adatainak kezelését, telepítése a laikusok számára is egyszerű. Remek választás induló, fejlődő vállalkozásoknak, irodai telephelyekhez, vagy adatközpontokba.

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.