HP MicroSvr Gen8 G1610T

HP MicroSvr Gen8 G1610T 2A HP ProLiant MicroServer Gen8 vonalának G1610T modellje egy kisméretű, rendkívül csendes és letisztult dizájnt követő szerver, ami ideális választás első szervernek kisvállalkozások számára. A könnyű és közérthető használhatóságnak köszönhetően segíti csökkenteni a vállalkozás költségeit, míg emellett növeli a produktivitást, a hatékonyságot és biztonságot is.

A Gen8 szerverek az addigi hagyományoktól eltérően már Intel processzorokkal működnek, melyek kétmagosak, és sokkal jobb teljesítményt tesznek lehetővé, mint az eddigi szerverek processzorai. Az alaplapi lapkakészlet Intel C204, a processzor-foglalat Socket H2. Belső memóriája 2 GB, és 2 DIMM bővítőhely található benne. A memóriák kialakítása 1 x 2 GB, amivel a maximális belső memória 16 GB.

Megvesz: https://www.senetic.hu/product/712317-421

HP MicroSvr Gen8 G1610TA szerverhez maximum négy darab SATA lemezt lehet csatlakoztatni, amellyel összesen 12 TB adat tárolható. Egy darab PCI csatlakozót lehet hozzá csatlakoztatni bővítőhelyként. 4 USB 2.0 port, és 2 USB 3.0 port található benne, ezen felül pedig 1VGA port, és 2 Ethernet LAN port.

A legtöbb operációs rendszerrel kompatibilis, így Microsoft Windows Server, Red Hat Enterprise Linux (RHEL), SUSE Linux Enterprise Server (SLES), és VMWare is telepíthető rá.

A kompakt, kisméretű kialakítás kis súllyal is társul, így egy könnyen mobilizálható és telepíthető rendszer. A kiemelkedő teljesítmény mellett fokozott figyelemmel alakították ki az eszközt úgy, hogy az üzemeltetés egyszerűbb legyen, így remekül teljesít induló, fejlődő vállalkozásoknál, irodai telephelyeknél, vagy adatközpontokban. Költséghatékonyan alapozza meg a vállalkozás információinak szervezését és védelmét.

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.