HP ProLiant MicroServer G7 N54L

HP ProLiant MicroServer G7 N54L 2A HP ProLiant MicroServer sorozat ár-érték arányban is verhetetlen minőségű általános célú kiszolgálókat tartalmaz. A szervergépek segítségével a vállalkozások információnak szervezése és védelme hatékonyan valósul meg, és maximálisan használja ki a meglévő irodai eszközök és erőforrások lehetőségeit. Költséghatékony belépő szintű kiszolgáló, ami ideális választás az olyan induló kisvállalkozások számára, amelyek kevesebb, mint 10 klienssel rendelkeznek.

Megvesz: https://www.senetic.hu/product/744900-421

A szerver kompakt és helytakarékos kialakítású, célzottan kisebb irodai környezetek számára tervezve. Alacsony zajszintje a csendes irodai munkakörnyezetekhez illeszkedik, és kialakítása megkönnyíti a meghajtók és egyéb tartozékok hozzáadását is.

HP ProLiant MicroServer G7 N54LA szervergép egy darab kétmagos, 2.2 GHz teljesítményű processzort tartalmaz az AMD Athlon II Neo modellből.  A hagyományos méretű, 3.5 ” SATA tárolókból négy darab helyezhető bele, az így elérhető maximális tárolókapacitás 8 TB. Belső memóriája 4 GB, és 2 DIMM bővítőhely található benne. A memóriák kialakítása 1 x 4 GB. Erre a modellre még kizárólag USB 2.0 portok csatlakoztathatók, szám szerint 6, és egy darab Ethernet LAN port található még rajta. A szerverhez operációs rendszer nem biztosított, Microsoft Windows Serveren kívül pedig Red Hat Enterprise Linux installálható rá.

A modellt rendkívüli megbízhatóság jellemzi, köszönhetően a hibajavító ECC memóriának, amely minimálisra csökkenti a memóriahibák valószínűségét. Emellett a RAID megoldás megakadályozza az adatvesztést, és folyamatos megbízhatóságot biztosít.

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.